Website de prezentare in mediul online

Realizam site de prezentare simplu, personalizat in intregime, usor de navigat si usor de gasit pe internet de catre clientii dumneavoastra.

Mentinem site-ul actualizat in permanenta dupa o grila aleasa de dumneavoastra.

Daca nu aveti domeniul cumparat, ne ocupam noi si de acest aspect.

Webdesign creativ, exact cum va doriti!

Pentru ca nu lucram dupa template-uri si fiecare site pe care il cream este in totalitate conceput special pentru dumneavoastra, reusim sa facem site-uri unice in felul sau.

SEO pentru site-urile realizate de noi

SEO inseamna Search Engine Optimization, si presupune ca site-ul dvs. sa poata fi gasit usor de catre motoarele de cautare, precum Google, Yahoo etc. Este foarte important ca site-ul sa fie bine indexat de catre Google de exemplu, pentru ca astfel el va aparea in primele cautari atunci cand cineva cauta site-ul dvs pe internet, sau cand cauta anumite cuvinte care va definesc si va identifica ca site.

Fiind clientul nostru, ne ocupam in continuu si verificam sa fiti in primele randuri atunci cand cineva tasteaza cuvinte in Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome etc. care se intersecteaza cu ceea ce va defineste.

Site pentru desktop PC sau MAC, mobil, ipad, tableta

Avem posibilitatea sa facem site-urile sa fie compatibile pentru mai multe dispozitive in acelasi timp. Dispunem de o serie larga de dispozitive prin care chiar le si verificam daca totul merge asa cum ne-am propus.